Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win kaarten voor de Tweakers Express naar de Gamescom 2016!

Karim Shehata 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je al dagen en weken te balen dat je geen reis naar de Gamescom bij elkaar hebt weten te sprokkelen? Stop dan met treuren, want er gloort hoop aan de horizon! In deze Gamekings Extra leggen Karim en Skate namelijk uit hoe jij kaarten kunt winnen voor de Tweakers Express naar de Gamescom 2016!

Als je niet bekend bent met het Tweakers Express-principe, blijf dan even heel goed naar je beeldscherm koekeloeren. De Tweakers Express is een initiatief van de website Tweakers, waarin je in een speciale trein vanaf Amsterdam via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Venlo gamend(!) naar Keulen gaat, om daar de Gamescom te bezoeken. Je leest het goed: gamend! Op één van de stations kun jij dus opstappen en als de mallemoer gaan gamen, tot je bij het evenement in Duitsland aankomt om daar een vergelijkbare activiteit uit te voeren: gamen!

Laat het nou net zo zijn dat wij twee keer twee kaarten weggeven voor het evenement. Als je het juiste antwoord op de vraag die Karim in deze Gamekings Extra stuurt naar prijsvraag@gamekings.tv onder vermelding van ‘Tweakers Express Prijsvraag’ en uiteindelijk één van de twee winnaars blijkt te zijn, hoef je dus niet alleen naar Deutschland! Check dus snel deze Gamekings Extra en ram als de mallemoer dat antwoord onze kant op! Mocht je toch nog meer willen weten over de Tweakers Express die je naar de Gamescom brengt, doe dan even hier een klikkie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch