Menu Premium

Win goodies met 2014 FIFA World Cup Brazil in Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 17/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit gehele weekend zijn we helemaal open voor je in Hoog Catharijne te Utrecht, waar we keihard knallen met Gamekings Studio. Je speelt daar de vetste games en ontmoet je favoriete Gamekings-presentatoren, maar kunt ook nog met toffe shit naar huis gaan. Wat moet je daarvoor doen? Goed zijn in FIFA en dat laten zien. Kom langs en win goodies met 2014 FIFA World Cup Brazil in Gamekings Studio!

Nederland is een voetballand in hart en nieren en FIFA is een serie die hier ontzettend veel gespeeld wordt. Met het aankomende WK voor de deur is 2014 FIFA World Cup Brazil het laatste deel in de FIFA-reeks, waarin het mogelijk is om met 203 nationale teams het gehele wereldkampioenschap te spelen op je televisie. Vandaag kan dat ook in Hoog Catharijne te Utrecht in Gamekings Studio, met als grootste verschil dat je hier voor een publiek kan laten zien dat jij de beste bent en daar ook nog eens goodies rijker van wordt.

Gamekings Studio is vandaag vanaf 13:00 geopend en de mini-competitie 2014 FIFA World Cup Brazil start om 14:00, waardoor je nog effe een uurtje de tijd hebt om andere games te checken of alvast te oefenen met FIFA. Het kan natuurlijk zo zijn dat je die prijzen praktisch al gewonnen hebt en je de rest van de competitie alleen nog keihard kloppie moet geven om voldaan naar huis te gaan.

Na de mini-competitie zitten Pascal en Jelle klaar voor twee supertoffe livestreams, namelijk met Child of Light en GTA Online. Pascal heeft al flink wat uren in GTA Online zitten, dus je kunt zien hoe hij als ervaren speler zich manifesteert in Los Santos. Daarna heb je nog een keer de mogelijkheid om je FIFA-skills te laten zien, maar dan tegen de Gamekings-presentatoren. In Challenge Gamekings: 2014 FIFA World Cup Brazil kun je hen namelijk keihard van de mat vegen.

Wil je er graag bij zijn, maar heb je vandaag jammer genoeg geen tijd? Dan kun je vanmiddag om 15:00 de Gamekings Studio livestream checken op ons officiële Twitch-kanaal én heb je ook nog eens het geluk dat we morgen óók open zijn. Dan is het tijd voor een nieuwe mini-competitie én gaan we keihard aan de slag met Call of Duty: Ghosts. Ik hoop je zo te zien bij Gamekings Studio!

Win goodies met 2014 FIFA World Cup Brazil in Gamekings Studio!

Win goodies met 2014 FIFA World Cup Brazil in Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch