Menu Premium

Win de enige echte Limited Edition Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Pro!

Hylke Haagsma 22/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Speciaal voor jou hebben we een lekkere prijsvraag. Je kunt namelijk de enige echte Limited Edition Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Pro winnen! Handgemaakt met hout, en er zitten ook nog eens ( echte?) spetters bloed op! We durven niet te zeggen of dit het bloed ( en zweet en tranen) is van Skate of dat het er gewoon bij hoort. Maar deze wil jij natuurlijk winnen!

Wat moet je daar voor doen? Die Sekiro PS4?

Nou, dat is heel simpel, laat ons in de comments weten waarom jij vind dat je deze PS4 moet winnen. Hoe origineler de reden, des te beter. Je kunt in de comments hieronder reageren, maar ook in de comments op Facebook, en in de comments op Instagram, reageer je overal, dan maak je meer kans dat je toffe reden ons opvalt. Maar vergeet niet, alleen het aller allerbeste antwoord wint! Dus, dames en heren, waarom zou jij deze Sekiro PS4 moeten winnen?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GIVEAWAY – Wij geven deze insane sicke Sekiro: Shadows Die Twice Limited Edition PlayStation Pro weg. Wil jij deze winnen? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder te laten weten waarom jij hem verdient! ?? ? #sekiro #sekiroshadowsdietwice #ps4 #ps4pro #playstation #playstation4 #giveaway

Een bericht gedeeld door Gamekings (@gamekings) op

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch