Menu Premium

Win 2x 2 kaarten voor de Gamekings E3 Live Party!

Koos Mooten 04/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar 7 dagen tot het hele E3 feest losbarst. Dit feestje kan je samen met ons gaan vieren op de Gamekings E3 Live Party onder het motto: “Samen naar de klote!”. Een dikke marathon sessie van 12 uur lang streamen, gamen, ouwehoeren en discussiëren, lekker en eten drinken en chillen vanuit het hipste hotel in Amsterdam.

Wat kun je verwachten van de beide nachten? Naast de persconferenties, kun je zelf gamen, aan challenges meedoen, plus er zijn gasten en goodies. Voor food en drinks kun je de hele dag en nacht terecht in de lobby, bar en het restaurant van het Generator Hostel. Daarnaast gaat ELKE PREMIUM BAAS MET EEN PRIJS NAAR HUIS. Sounds like a solid party to us!

Winnen?

Jij kunt hier samen met je vrienden bij zijn, wij geven namelijk 2x twee tickets weg voor dit grote E3 feest. Hoe kun je winnen? Simpel! Tag de vriend met wie je samen dit feestje wil meemaken in de onderstaande Facebook post! Het ticket is geldig voor beide dagen. Aanstaande woensdag maken wij de winnaars bekend.

Mocht je al kaarten hebben, geen nood. Je kunt gewoon meedoen met deze prijsvraag. Kan je echt niet wachten en verzekerd zijn van je plaatsje? Dan kun je hier je kaarten bestellen! 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch