Menu Premium
Loading...

Wii U The Time Is Now Gamesom 2014 Trailer

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wii U-bezitters zijn sinds de lancering van de console nog niet heel erg verwend geweest. Het afgelopen jaar is daar met de release van Super Mario 3D World en Mario Kart 8 al gestaag verandering in gekomen, maar de fans willen natuurlijk meer. Op de E3 2014 heeft Nintendo al een tipje van de sluier opgelicht en uit de Wii U The Time Is Now Gamescom 2014 Trailer blijkt dat ze absoluut niet stil hebben gezeten.

Zo kunnen gamers met een Wii U dit najaar nog rekenen op een reeks veelbelovende games. Zo kun je vanaf 19 september het slagveld op in Hyrule Warriors en zal de blauwe egel in november over je beeldscherm razen in Sonic Boom. Andere games die dit najaar nog moeten verschijnen zijn Art Academy, Bayonetta 2 en het langverwachte Super Smash Bros voor Wii U, die net als Sonic Boom ook voor de Nintendo 3DS zal gaan verschijnen.

Ook in 2015 is er genoeg te doen voor de Wii U met Captain Toad: Treasure Tracker, Splatoon, Yoshi’s Woolly World, Mario Maker, Mario vs Donkey Kong, Xenoblade Chronicles X, Kirby, Mario Party 10 en The Legend of Zelda. Nintendo fans hoeven voorlopig dus niet verlegen te zitten om goede games, er is namelijk genoeg om naar uit te kijken.

Wii U The Time Is Now Gamesom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch