Menu Premium

Wii Fit U is uitgesteld naar de winter

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de tijd van de Nintendo Wii was het mateloos populair: het fitnessen in de huiskamer voor de console. Dit deed men voornamelijk door het spelen van Wii Fit, wat werd uitgebracht in combinatie met de Wii Balance Board. Dit was vooral populair onder de zogenaamde casual gamer, waarbij je kunt denken aan kleine kinderen, ouders en misschien wel je opa of oma. Nintendo wil er nogmaals voor zorgen dat iedereen thuis een strak lichaam heeft en daarom kondigde Nintendo een tijdje geleden Wii Fit U aan. De game gaat echter langer op zich laten wachten dan in eerste instantie de planning was, want Wii Fit U is uitgesteld naar de winter.

Dit komt doordat de ontwikkeling van de gloednieuwe Fit Meter meer tijd in beslag neemt dan voorheen de planning was. Hiervoor werd tijdens de speciale E3 Nintendo Direct dan ook Nintendo’s oprechte excuses aangeboden. Dit geldt overigens niet alleen voor Wii Fit U, want Wii Party U verschijnt ook pas in de winter.

Dit zijn echter niet de enige games die in de wintermaanden verschijnen. Zo verschijnt Super Mario 3D World in feestmaand december, en kunnen we Mario Kart 8 verwachten aan het eind van het jaar. Nintendo brengt al haar mateloos populaire series, inclusief de Wii Fit franchise, dus deze winter naar de Wii U.

Wii Fit U is uitgesteld naar de winter

Wii Fit U is uitgesteld naar de winter

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch