Menu Premium
Loading...

Who’s Next in deze WWE 2K17 trailer

Bas Boudewijn 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar het in traditionele vechtsporten als Boxen en Taekwondo toch voor de overgrote meerderheid gaat om het gevecht binnen de ring, is het in de WWE al sinds jaar en dag bekend dat het gevecht al ver voor de ring begint. Dus ga ervoor zitten en check Who’s Next in deze WWE 2K17 trailer.

2K, uitgever van onder meer de NBA en WWE serie, maakt van dit gegeven dankbaar gebruik in de nieuwste trailer voor WWE 2K17. Van gevechten voor het ring-gevecht in de coulisse tot het stelen van de show wanneer je voor het eerst het Suplex City stadion betreed. De zieltjes die je dan al wint, kunnen natuurlijk een grote rol spelen in het verloop van het gevecht.

Onder begeleiding van de muzikale geluiden van Sean “Diddy” Combs, die WWE 2K17 van een epische soundtrack moet voorzien, zie je WWE supersterren zoals Kevin Owens en Dean Ambrose die het publiek voor zich proberen te winnen, zowel binnen als buiten de ring. Van dancemoves op de catwalk tot free fights in de gym. Je ziet het allemaal voorbij komen in deze WWE 2K17 trailer.

WWE 2K17 moet op 11 oktober al uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. Mocht je een pre-order hebben staan voor WWE 2K17, dan kun je vanaf de launch ook nog eens genieten van de legendarische acties van Bill Goldberg en Monday Nitro.

Ben jij van plan WWE 2K17 te gaan spelen vanaf volgende maand of laat jij deze game lekker schieten? Laat het ons even weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch