Menu Premium

What Lies Below is onthuld voor de Xbox One

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is allemaal nog aardig mysterieus, maar daardoor ook extra interessant. What Lies Below is onthuld voor Xbox One en nieuwsgierig zijn we zeker.

In een wereld waar het maken van videogames duurder en duurder wordt, schieten indiegames als paddenstoelen uit de grond. Waar ze vroeger bedoeld waren voor een klein publiek, lijkt het grote publiek ook steeds meer te smullen van games gemaakt door kleinere ontwikkelaars. What Lies Below is de eerste indiegame onthuld voor Xbox One, totaal tegen de lijn der verwachting in.

Nadat het duidelijk werd dat indie ontwikkelaars hun plekje krijgen op de PlayStation 4, was het de vraag wat Microsoft zou doen met hun Xbox One. Phil Harrison gaf eerder de indruk dat indie ontwikkelaars niet heel welkom zijn op hun nieuwe console door aan te geven dat zij niet meer zelf in staat zullen zijn om hun games uit te brengen op Xbox Live Arcade.

Met What Lies Below laat Microsoft zien dat er wel degelijk plek is voor indiegames. Of dit betekent dat het door een grote uitgever uitgebracht wordt is onduidelijk, maar het lijkt er niet op. Sowieso is het een stuk positiever dan het beeld dat er eerder geschept werd. What Lies Below laat een jongetje zien, dat zijn bootje aanlegt aan een strandje. Met een kleine wandeling naar een berg komt hij daar om de strijd aan te gaan met de wezens die zich daar ophouden. Het lijkt een adventuregame te worden, maar er is nog niet veel over bekend.

Wat vind jij ervan dat Microsoft nu een indiegame laat zien? Wat verwacht je van What Lies Below?

What Lies Below is onthuld voor de Xbox One

What Lies Below is onthuld voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch