Menu Premium
Loading...

Welcome to Los Santos album is vanaf nu beschikbaar

Karim Shehata 22/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat muziek in games als Grand Theft Auto V van groot belang is, moge duidelijk zijn. Bij iedere GTA-titel krijgen we te maken met een shitload aan grote artiesten die hun nummers beschikbaar stellen voor de radiostations in de games, maar nu gaat Rockstar nog een stapje verder. Zoals je misschien al weet, hebben Oh No en The Alchemist namelijk een compleet album samengesteld voor GTA V! Er is nu goed nieuws, want het album is vanaf nu beschikbaar.

Je kunt het album klassiek op een CD krijgen, maar ook gewoon downloaden via kanalen als iTunes. Krijg jij dus geen genoeg van de muziek van Oh No en The Alchemist in GTA V? Dan kun je nu de muziek dus overal luisteren, mits je natuurlijk de persoon bent die muziek nog steeds netjes aanschaft.

Wanneer je overigens meer interesse hebt in The Alchemist en Oh No, kun je de bovenstaande video checken en zien hoe de muziek van de twee is samengesteld voor Grand Theft Auto V. Krijg je dan echter nog steeds geen genoeg van in het bijzonder Oh No? Dan kun je het interview dat Skate laatst had met Oh No hier checken!
Welcome to Los Santos album is vanaf nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch