Menu Premium

Weird al Yankovic treedt op tijdens BlizzCon 2016

Roy de Keijzer 28/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ongeslagen koning van de muziekparodieën Weird al Yankovic treedt op tijdens BlizzCon 2016. BlizzCon heeft elk jaar een muzikale gast en dit jaar is het Weird Al Yankovic die het tweedaagse gamespektakel van Blizzard met zijn optreden zal afsluiten. Weird al Yankovic zegt het volgende over zijn optreden van 5 november: “Ik vind het geweldig om op BlizzCon op te kunnen treden, want het is een van de weinige momenten in mijn leven dat een groot gedeelte van het publiek grotere nerds zijn dan ik!”

Weird al Yankovic is bekend geworden met zijn covers van wereldberoemde hits. Hij covert de nummers niet alleen, hij geeft de nummers ook een hilarische nieuwe tekst met bijpassende lachwekkende clips. De nummers Fat (Micheal Jackson – Bad), Smells Like Nirvana (Smells Like Teen Spirit – Nirvana) en Amish Paradise (Gangsta’s Paradise – Coolio) zijn een aantal bekende covers waar Weird al Yankovic bekend mee werd.

Weird Al Yankovic sluit de show af op zaterdag 5 november. Alle kaarten zijn al uitverkocht, maar er kan wel een virtueel ticket worden gekocht, scheelt ook weer een vliegretourtje naar LA. In eerdere edities van BlizzCon traden al artiesten als The Offspring, Blink 182, Metallica en Ozzy Osbourne op.

Wat vind jij van Weird Al Yankovic? Ga jij BlizzCon 2016 aandachtig in de gaten houden? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch