Menu Premium

We geven 5x Titanfall PC-betacodes weg in de livestream van 16:00!

Karim Shehata 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we deze kreet meestal alleen op maandag gebruiken, is deze vrijdag ook wel een ‘jeeeuujj!’ waard. Het is namelijk de hoogste tijd voor een nieuwe livestream. Echter gaat het hier niet om zomaar een livestream, want we gaan de beta van Titanfall checken. Echter dachten wij dat jij het ook wel interessant zou vinden om de beta van Titanfall te checken en dat kan, want we geven 5x Titanfall PC-betacodes weg in de livestream van 16:00!

UPDATE: De codes zijn vergeven!

Dit laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbijgaan. Dennis, Skate, Fons en Olle doen dit in ieder geval sowieso niet, want zij zitten vanaf 16:00 klaar om de beta van Titanfall op de Xbox One te checken. Aangezien Fons en Olle dus van de partij zijn, is het een zekerheid dat er gelachen, gegierd en gebruld gaat worden tijdens deze livestream. Naast het gelach, gegier en gebrul wordt er wel serieus omgesprongen met de Titanfall PC-betacodes, want vijf van deze codes zullen vandaag de deur uit vliegen. Hoe je aan deze betacodes kunt komen, hoor je in de livestream van 16:00.

We houden het echter niet alleen bij de gloednieuwe first-person shooter van Respawn Entertainment, want vanmiddag laten we Fons en Olle ook nog even los op Battlefield 4. Dit betekent dus dat beide next-gen consoles vandaag aan bod komen, onder begeleiding van Fons en Olle. Dat is overigens niet alles, want we geven 5x Titanfall PC-betacodes weg in de livestream van 16:00! Pak dus je zak chips, zet je koffie of thee klaar en zet het eerstvolgende apparaat die beschikt over de mogelijkheid om Twitch te checken aan, want om 16:00 gaat het los!

We geven 5x Titanfall PC-betacodes weg in de livestream van 16:00!

We geven 5x Titanfall PC-betacodes weg in de livestream van 16:00!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch