Menu Premium

‘We gaan voor de E3 van 2019 nog meer van The Last of Us 2 zien’

Hylke Haagsma 01/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kregen we het nieuws dat Kojima van plan is om over ongeveer een maand nieuwe beelden van Death Stranding te delen. Dit zou zomaar eens op een State of Play stream van PlayStation kunnen zijn waarbij PlayStation het gras voor de voeten van Xbox wegmaait vlak voor de E3! En het gerucht dat we meer The Last of Us 2 gaan zien voor de E3 laat het alleen maar meer op lijken dat er een grote stream met de topgames komt voor de E3.

Na Days gone is er ruimte voor The Last of Us 2

Nu Days Gone is uitgebracht is er ruimte voor The Last of Us 2. De games doen toch een beetje aan elkaar denken en wanneer PlayStation eerder beelden van The Last of Us 2 had getoond had Days Gone daar misschien onder geleden. Days Gone heeft ondanks de gematigde kritieken goed verkocht en nu is er dus ruimte voor mogelijk de laatste PlayStation exclusives.

In een een ResetEra discussie over de mogelijke releasedatum van The Last of Us 2, zei een gebruiker met de naam Aokiji  (die nauwkeurig het bestaan ??van Sony’s State of Play-internetshow lekte voordat het eerder dit jaar werd aangekondigd) dat “gezien we een officiële TLOU2-update krijgen voor de E3,  zou het echt raar zijn als de releasedatum niet in 2019 was, zou het niet?

We krijgen meer The Last of Us voor 7 juni?

Het E3 2019-schema begint al op 7 juni met het EA Play-evenement, wat betekent dat we volgens deze tease in minder dan een maand nieuwe gameplay voor The Last of Us 2 zouden kunnen zien. Interessant genoeg teasede Hideo Kojima dus een nieuwe trailer voor zijn volgende spel, Death Stranding, gisteren, wat suggereert dat we op een gegeven moment in mei of begin juni een andere State of Play-show zouden zien.

Dit zou zeker de beste manier zijn voor PlayStation om zijn spelers blij te houden ondanks zijn afwezigheid op de E3, en de technologiegigant kan zelfs meer gaan onthullen over zijn aangekondigde PS5-console, ondanks de recente verklaring dat de hardware van de volgende generatie niet beschikbaar zal zijn voorlopig. Dat wordt pas in mei 2020 op zijn vroegst.

Dus, verwacht jij meer The Last of Us 2 voor de E3? En wat hoop je te zien? Een storytrailer?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch