Menu Premium

Watch Dogs Legion en nog vier Ubisoft-games zowel current als next-gen

Lars Leeftink 31/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de dag van de cross-gen games. Apex Legends gaat speelbaar zijn op de nieuwe consoles, er komt een nieuwe Battlefield aan voor de next-gen consoles en nu heeft Ubisoft misschien wel geopenbaard waarom drie games van hun vorige week werden uitgesteld. Watch Dogs Legion, Rainbow Six: Quarantine en Gods & Monsters en nog twee onbekend titels gaan cross-platform zijn.

Zowel op current-gen als next-gen speelbaar

Is dat niet magisch? We zullen nooit weten of dit echt de reden was van het uitstellen van Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six: Quarantine, want Ubisoft zegt dat het gaat om de kwaliteit van de games. Dit zou de reden zijn geweest voor het uitstel. Yves Guillemot: “The five titles, yes, they will be on this generation and the next generation, and they will take full advantage all the new features that are coming with the machines, which are actually going to be extremely interesting for players. You will be able to download new content a lot faster, players will experience better framerates there are lots of very good elements that will come with these new machines.” Ook Guillemot ziet, net zoals EA, dus mogelijkheden met de nieuwe technologie.

Twee andere games van Ubisoft

Deze games zijn natuurlijk het grote vraagteken. We weten niet wat voor soort type games het zijn, we weten niet wanneer ze uit gaan komen, we hebben geen titel. Niks. Maar wat we wel weten, is dat ook deze twee titels op zowel current-gen als next-gen consoles uit gaat komen. Dit moet does, aangezien de nieuwe consoles eind 2020 in de winkel liggen, toch wel zeer binnenkort gebeuren. Want twee jaar na release van PlayStation 5 een game releasen op de PlayStation is natuurlijk marketing-technisch gezien niet echt logisch. Kijk er dus niet zo gek van op als Ubisoft de komende maanden met nieuwe titels op de proppen komt. En of dit bestaande game-series zijn of niet, Ubisoft moet en zal met games komen. Dankzij het uitstellen van game als Watch Dogs Legion gaat de financiële situatie van Ubisoft er natuurlijk niet op vooruit.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch