Menu Premium

Watch Dogs krijgt mogelijk snel een releasedatum

Karim Shehata 26/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs moest één van de games worden die van 2013 een mooi game-jaar moesten maken, maar werd destijds jammer genoeg uitgesteld naar 2014. Onduidelijk was lang wanneer de game in dit jaar zou verschijnen. Uiteindelijk bleek dat de game in april, mei of juni zal gaan verschijnen, terwijl de Wii U-versie voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Nu lijken we heel dichtbij een officiële releasedatum voor de indrukwekkende game van Ubisoft te komen, want Watch Dogs krijgt mogelijk snel een releasedatum.

Zeker is het dus nog niet, maar vandaag stond op de officiële competitiewebsite van Sony PlayStation een link naar een trailer van Watch Dogs, welke de releasedatum van de game bekend zou maken. Op deze pagina is de link naar de Watch Dogs trailer overigens niet meer te zien, maar via Google Cache is het alsnog mogelijk om de website van vanmorgen te bekijken. De trailer was overigens niet te zien, want wanneer je op de link klikte, werd de huidige pagina gewoon vernieuwd. Desalniettemin is het natuurlijk opvallend dat zoiets daar staat, want waar rook is, is vuur. Misschien worden we binnenkort dus op een trailer getrakteerd door Ubisoft en/of Sony, waarin de releasedatum van Watch Dogs wereldkundig wordt gemaakt.

Wanneer de game echt in april, mei of juni moet gaan verschijnen voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC mag er ook wel wat vaart achter een officiële releasedatum. Het is inmiddels bijna maart en theoretisch gezien zou de game dus over een ruime maand in de winkels kunnen liggen. In de game-industrie is het echter nooit zeker wanneer een game daadwerkelijk verschijnt, want games worden vaak meerdere keren uitgesteld. Een release in de herfst van 2014 voor Watch Dogs zou dus ook niet ondenkbaar zijn, maar laten we hopen op een release in de eerdergenoemde lentemaanden. Sterker nog: laten we hopen op een trailer of een nieuwsbericht dat ons wijzer maakt over de releasedatum van Watch Dogs.

Watch Dogs krijgt mogelijk snel een releasedatum

Watch Dogs krijgt mogelijk snel een releasedatum

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch