Menu Premium

Watch Dogs is bevestigd voor de Xbox One

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De presentatie van Microsoft zit er alweer op, maar de stroom aankondigingen zijn nog niet gestopt. Watch Dogs is bevestigd voor de Xbox One door Ubisoft samen met Assassins Creed 4 en de belofte zes next-gen games te maken voor de nieuwe console van Microsoft.

De open world sandbox game Watch Dogs was al aangekondigd tijdens de laatste E3. In de game speel je met de anti-held Aiden Pearce, die bijna alle elektronische apparaten kan bedienen door ze op afstand te hacken. Hij kan achter jouw identiteit komen door je persoonsgegevens online op te zoeken, of een bank account hacken en je van je zuurverdiende centjes ontdoen in minder dan 5 seconden.

De game wil de boodschap meegeven dat wij als maatschappij misschien een beetje teveel van computers afhankelijk zijn. Het plot van de game is gecentreerd op ‘information warfare’ en de vraag wie de computers beheert die de technologie aansturen waar wij zo gesteld op zijn. Je zal onze anti-held spelen in een alternate reality Chicago, waar je je hersenen en  mad ninja skills zal moeten inzetten om achter deze antwoorden te komen.

Watch Dogs zal 22 November in Europa uitkomen voor de huidige generatie, maar een specifieke datum is nog niet vrijgegeven voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Watch Dogs is bevestigd voor de Xbox One

Watch Dogs is bevestigd voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch