Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Gamescom 2013 DedSec Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft op de E3 altijd haar eigen persconferentie, maar deze mogelijkheid laat de Franse uitgever tot nog toe altijd liggen op de Gamescom. Echter betekent dat niet dat zij helemaal niet aanwezig zijn, want gisteren verscheen de CEO van het bedrijf op het podium bij Sony om een paar dingen te vertellen over onder andere Watch Dogs. Daarna werd de Watch Dogs Gamescom 2013 DedSec Trailer getoond, waarin we voor het eerst kennis maakte met de hackers die onder de naam DedSec door het leven gaan.

Deze DedSec groep heeft, daar lijkt hnet nu in ieder geval op, veel weg van bijvoorbeeld het non-fictieve Anonymous door dingen te zeggen zoals: ”Het ctOS-systeem is zeer gebrekkig, het is tijd om wakker te worden!” Wanneer je ctOS wegdenkt uit de vorige uitspraak die in de Watch Dogs Gamescom 2013 DedSec Trailer werd gedaan, praten we natuurlijk eigenlijk over een soortgelijke groep als Anonymous.

Dit is natuurlijk niet verrassend voor een game als Watch Dogs, waarbij het ook vooral gaat om het hacken. Zoals inmiddels bekend is bij veel gamers, is het in deze game mogelijk om banken, treinen en zelfs de elektriciteit van de gehele stad onder controle te krijgen.  Hoe dit in z’n werk gaat, zie je onder andere in de Watch Dogs Gamescom 2013 DedSec Trailer. De game verschijnt eind dit jaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en de PC.

Watch Dogs Gamescom 2013 DedSec Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch