Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Exposed trailer

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De knaller van de E3 van vorig jaar, bleek dit jaar een beetje een losse flodder. Ubisoft verbaasde tijdens de E3 2012 iedereen met een indrukwekkende demo van Watch Dogs en gisteravond tijdens de Ubisoft E3 2013 persconferentie kon er alleen een CGI trailer van af. Desondanks blijft het wel een toffe en grafisch indrukwekkende trailer. Dus daarom serveren wij nog even de Watch Dogs Exposed trailer voor je.

In de trailer kun je zien hoe hoofdpersonage Aiden Pearce in actie komt tegen mensenhandel. Dit doet Pearce met z’n telefoon, maar ook wordt keiharde actie niet vermeden in deze trailer.

De totale verrassing van de E3 2012 had misschien bij Ubisoft dit jaar een kleine rol, maar Sony pakte ook flink uit met Watch Dogs. Het is misschien ook niet vreemd dat de game werd ondergesneeuwd. Ubisoft heeft namelijk, zoals elk jaar, een erg sterke line-up. Naast Watch Dogs staan ook onder andere Rayman: Legends, Assassin’s Creed IV: Black Flag en Splinter Cell: Blacklist op de planning voor een release in 2013. Bovendien wilde Ubisoft dit jaar knallen met Tom Clancy’s The Division. Dat is ze gelukt. Maar laten we het even bij Watch Dogs houden en check daarom de Watch Dogs Exposed trailer.

Watch Dogs E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch