Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Bad Blood DLC Launch Trailer

Franky Mangal 24/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De strijd tegen Blume is nog lang niet klaar en in de eerste DLC voor Watch Dogs kan je vol aan de bak. De Watch Dogs Bad Blood DLC Launch trailer laat je zien wat je allemaal kunt verwachten aan nieuwe content.

Je kruipt dit keer in de huid van Raymond “T-Bone” Kenney, voormalig ctOS ingenieur en goede vriend van Aiden Pearce, en pikt de draad direct op waar het origineel eindigde. T-Bone heeft een duister verleden bij Blume en dat verleden staat op het punt om hem in te halen. In zijn strijd tegen Blume krijgt T-Bone de beschikking over een aantal nieuwe wapens. Zo kun je onder andere rake klappen uitdelen met een enorme moersleutel, ben je bewapend met een taser en heb je ook een radiografisch bestuurbare auto tot je beschikking die je op verschillende manieren kunt upgraden.

In totaal krijg je in Bad Blood tien nieuwe singleplayermissies voor je kiezen, waarin je verschillende nieuwe locaties in Chicago gaat bezoeken. Naast de singleplayer zijn er nu ook volwaardige co-op missies beschikbaar. Watch Dogs Bad Blood DLC zal verschijnen op 30 september voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.
Watch Dogs Bad Blood DLC Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch