Menu Premium

Watch Dogs 2 Seamless Multiplayer is nu live

Rens van Nerum 23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren om 17:00 is dan toch de Watch Dogs 2 Seamless Multiplayer eindelijk online geknald voor de PlayStation 4. Rond middernacht volgde diezelfde aanpassing voor de Xbox One!

Bij aanschaf van de game werd al gauw bekend dat de Seamless Multiplayer nog niet werkte en gaf dit veel fronsende gezichten op gamers die samen met hun vrienden er op los wouden hacken. Na deze domper is het ontwikkelteam van Watch Dogs 2 aan de slag gegaan om dit te fiksen, zodat deze mode zo snel mogelijk zou gaan werken. Een ruime week na de release is dit dus werkelijkheid geworden!

Gelukkig kunnen gamers nu gebruik maken van de multiplayer content door op hun in-game smartphone vrienden uit te nodigen voor co-op games of door simpelweg matchmaking te gebruiken. Ook kun je nu bij vijandige hackers in de game breken en de pleuris laten losbarsten door hun data te stelen, doelwitten te stellen voor bounty-hunts of zelfs op hun eigen hoofd een bounty plaatsen! Lachuh!

Is dit voor jou een reden om de game weer wat enthousiaster op te pakken nu de Seamless Multiplayer voor Watch Dogs 2 wel speelbaar is? Laat het ons weten in de comments hoe jij hierover denkt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch