Menu Premium

Watch Dogs 2 neemt je in november mee naar de Golden Gate Bridge

Jeroen Wiersma 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs gooide op de E3 van 2012 hoge ogen en dat is precies wat Ubisoft van de opvolger verwacht dit jaar. Morgen zou de uitgever de tweede hackgame volledig onthullen, maar zoals wel vaker in deze industrie is er al het één en ander uitgelekt, waaronder de setting en releasedatum. Watch Dogs 2 neemt je in november mee naar de Golden Gate Bridge!

Op IGN was plotsklaps een reclame-banner te zien met daarop een man in een blauw jack, een doek voor zijn mond gebonden, een pet op z’n hoofd en een zonnebril op z’n neus; hoogstwaarschijnlijk de nieuwe hoofdpersoon. De banner werd snel offline gehaald, maar niet voordat mensen er al een screenshot van hadden gemaakt. Op de achtergrond zien we flatgebouwen, een hijskraan en de Golden Gate Bridge. We kunnen dus concluderen dat het grauwe Chicago uit deel één wordt ingewisseld voor het warmere San Francisco in Watch Dogs 2. Ten slotte zien we behoorlijk prominent de releasedatum: 15 november 2016.

Watch Dogs verscheen eind mei 2014 voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One, en in november van datzelfde jaar ook voor de Wii U. Er was kritiek op de game met name vanwege de bugs die er in zaten, maar het was met 4 miljoen verkochte exemplaren in de eerste week en meer dan 8 miljoen verkochte exemplaren in twee maanden een commercieel succes voor Ubisoft. Wat zal Watch Dogs 2 gaan bieden om dat succes te evenaren, of zelfs te overtreffen? Morgenavond om 6 uur Nederlandse tijd zal Ubisoft het laten zien!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch