Menu Premium

Watch Dogs 2 is goud gegaan

Roy de Keijzer 28/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine twee weken wachten en dan is het weer zover, want Watch Dogs 2 is goud gegaan! Dit maakte Ubisoft officieel bekend met deze tweet van het Watch Dogs 2 twitteraccount:

Watch Dogs 2 speelt zich af in San Francisco. De Bay Area, Oakland en een kleine versie van Silicon Valley zijn allemaal nagemaakt om in rond te trekken en chaos in te veroorzaken. Naast de hoofdverhaallijn en sidemissions kan je in online activiteiten aan de slag gaan. Of je kunt in de stad op zoek gaan naar nieuwe followers die zich bij je aan willen sluiten.

Het hacken is flink aangepakt door Ubisoft, want ze hebben goed geluisterd naar de kritiek op het eerste deel. In bepaalde situaties in het eerste deel van Watch Dogs moest je ervoor zorgen dat een datastroom in een ‘node’ ongehinderd naar alle volgende ‘nodes’ kon komen. Dit was niet erg moeilijk om te doen en in Watch Dogs 2 is dat aangepast. Je moet nu in een serverruimte hetzelfde doen, maar op grotere schaal. Zo is het hacksysteem een stuk uitdagender geworden. Je hebt ook gadgets zoals je drone en je kleine robot, waarmee je op afstand kunt hacken. Andere zaken zoals de physics van het autorijden zijn ook onder de loep genomen en daarom moet het autorijden nu een stuk realistischer aanvoelen dan voorheen.

Watch Dogs 2 is vanaf 15 november te koop voor PlayStation 4 en Xbox One, vanaf  29 november is de game verkrijgbaar voor PC. Heb jij zin om aan de slag te gaan in Watch Dogs 2? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch