Menu Premium

Watch Dogs 2 DLC komt een week later

Maarten van Steijn 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Watch Dogs 2 DLC komt een week later dan Ubisoft in de planning had. Dit komt omdat de Multiplayer tijdens de Launch van de base game niet naar behoren verliep, waardoor de aandacht minder gevestigd was op het behalen van de deadline voor deze ‘T-Bone DLC Pack’ en deze dus iets uitgesteld moest worden.

Oorspronkelijk zou de DLC dan ook op 13 december voor de Playstation 4 uitkomen en een maand later op de andere platformen. Echter gaat de PS4 versie nu op 22 december uitkomen en de DLC wordt voor de Xbox One en PC op 24 januari beschikbaar gesteld. We mogen nog even geduldig wachten dus!

In deze eerste DLC voor Watch Dogs 2 mogen we aan de slag met het personage Raymond ‘T-Bone’ Kenney. Hiermee ga je onder anderen in een gruwelijk aangepaste schoolbus rondscheuren en ravage aanrichten! Ook is hier een co-op challenge aan verbonden, waar je het gaat opnemen tegen de ‘Grenadier’ – een nieuwe vijand!

Alsof deze DLC nog niet genoeg vermaak met zich mee brengt, gaat er vanaf aankomende maandag een Chaos Event van start. Nieuwe uitdagingen, verbonden aan nieuwe in-game bonussen. Dit Chaos Event gaat vier weken duren en is gratis.

Kijk jij al uit naar deze allereerste DLC voor Watch Dogs 2? Of heeft de base game jou nog uren gameplay te bieden? Laat het weten in de reacties!

Bron: Videogamer.com

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch