Menu Premium

Wat zit er allemaal in de gigantische Sea of Thieves anniversary update?

Hylke Haagsma 10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sea of Thieves is iets langer dan een jaar uit en dat vier je natuurlijk met een traktatie. De game die in het begin veel kritieken kreeg over het gebrek aan content wordt steeds een stukje voller. En de anniversary update komt met een hele boel nieuwe content.

The Arena en Tall Tales: Shores of Gold

Rare komt met een compleet nieuwe PvP modus, namelijk The Arena. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe verhaal gedreven questline voor je genaamd Tall Tales: Shores of Gold.

De Arena is een competitieve modus voor vijf teams van vier in kleinere, afzonderlijke gebieden. Aan het begin van elke wedstrijd van 24 minuten ontvangt elk team dezelfde reeks schatkaarten. Je moet doorgaan naar een van de X-markeringen om kisten op te halen, die je vervolgens kan verzilveren voor zilver op een aantal speciale schepen. Natuurlijk concurreren andere teams om dezelfde kisten , dus je zou kunnen merken dat je tijdens je reizen wat weerstand ondervindt.

Als je andere spelers doodt of hun schepen laat zinken, krijg je een kleine hoeveelheid zilver en zijn respawns actief. In het bijzonder bij de Arena is een nieuw schademodel voor schepen, waarvan het wiel, de masten en het anker nu kunnen worden vernietigd – hoewel deze met hout kunnen worden gerepareerd op dezelfde manier waarop je een scheepsromp zou repareren.

Tall Tales is een nieuwe questline voor mensen die meer richting wilden in de klassieke adventure-modus van Sea of Thieves. Het speelt zich af in de gebruikelijke gedeelde wereld van het spel – die ook een nieuw eiland zal winnen waarvan Rare zegt dat het zijn grootste eiland is – en je een aantal puzzels en raadsels zult zien voltooien bij het zoeken naar schatten. De modus bevat nieuwe vijandtypen, items die betoverd zijn met nieuwe vaardigheden en een nieuwe factie die vis en vlees van je zal kopen nadat je nieuwe visserij- en kookmechanismen hebt gebruikt. De anniversary update van Sea of Thieves wordt op 30 april gratis uitgebracht. Welke modus ga jij spelen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch