Menu Premium

Wat gaat PlayStation State of Play voor PS4 en PS5 donderdag brengen?

Jan Johan Beldrok 24/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation-fans hebben iets om naar uit te kijken. Nee, het is helaas geen nieuwe voorraad PS5’s, maar een gloednieuwe editie van de State of Play. Aanstaande donderdag 25 februari kun je om 22:00 uur via  Twitch en YouTube een nieuwe editie van de show van PlayStation bekijken. De editie van donderdagavond is de eerste State of Play die PlayStation uitzendt sinds augustus van vorig jaar. Sony belooft een editie van 30 minuten met updates en deep dives voor games die naar PS4 en PS5 gaan komen. Plus er worden nieuwe games aangekondigd. En dat laat ons met de vraag achter: wat gaat die updates en deep dives dan zijn en wat zijn de nieuwe games?

‘Nieuwe Ratchett and Clank en Returnal zitten er zeker in State of Play’

Zekerheden zijn er niet in het leven, maar we kunnen van bepaalde games toch wel met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aannemen dat we hem gaan zien. Wat we weten is dat er tien games besproken gaan worden. We gaan er van uit dat ‘Days Gone naar de PC’er daar één van is. Het nieuws van de PC-poort werd gisteren al door PlayStation baas Jim Ryan gemeld. Plus dat er meer ports gaan volgen. Een tweede game waarvan we m,eer beeld verwachten is de nieuwe Ratchett and Clank: Rift Apart en Returnal. Beide games die aankomende lente moeten gaan uitkomen. Dus dan is dit het moment om de spotlights te gaan pakken.

We verwachten geen grote verrassingen van PlayStation

Houden we nog zeven titels over. Op dinsdag was er opeens nieuws over de toekomst van VR bij PlayStation. Logisch dat ze daar dan ook op donderdag  mee willen doorpakken. Misschien met een nieuwe game erbij.  Onze gok gaat ook uit naar Resident Evil 8, die al vrij snel gaat uitkomen. De band met Square is immers sterk. Daarnaast zitten er op zeker twee of drie kleinere Indie titels bij. Games die we nog niet kennen. Een paar ‘mysteries’ blijven dus over. We verwachten echter niet dat dit het moment is voor Sony om al te grote nieuwe games aan te kondigen. Met dank aan de schaarste van de PS5 op dit moment. Dat levert alleen maar meer frustratie op. De uitsmijter zal volgens ons dan ook uit een game bestaan die als is aangekondigd. Bijvoorbeeld nieuw beeld van Horizon: Forbidden West.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch