Menu Premium

Warzone Turbo-modus tijdelijk terug in Halo 5: Guardians

Bas Boudewijn 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor fans van de Warzone Turbo-modus in Halo 5: Guardians. De gamemodus die in maart al tijdelijk te spelen was binnen het Halo-universum is terug! Echter moet je opschieten, want de Warzone-variant is speelbaar tot 4 mei voor spelers van de Xbox One exclusive.

Op 27 oktober van vorig jaar konden we voor het eerst genieten van het nieuwe avontuur van de Master Chief in Halo 5, en sindsdien kon je als speler al meerdere malen genieten van gamemodi die voor beperkte tijd beschikbaar waren. In de Warzone Turbo-modus krijgt je character een boost naar level 9 en duurt het bijkomen wanneer je bent neergeschoten een stuk korter – dit en andere kleine aanpassingen maken de ervaring een stuk meer gestroomlijnd.

De Warzone Turbo-modus was oorspronkelijk bedoeld voor de ontwikkelaars om de originele Warzone-modus te testen zonder elke keer te hoeven wachten tot ze level 9 waren. Eigenlijk was het dus helemaal niet het plan om de Warzone Turbo-modus in de game te zetten, maar omdat hij in maart aansloeg komt hij nu terug tot en met aankomende woensdag.

Buiten de het nieuws van de terugkeer van de Warzone Turbo-modus in het vijfde deel van de Halo serie, kon Microsoft vorige week ook melden dat de game met een nieuwe update uitgebreide controller-instellingen heeft gekregen. Ook liet het Amerikaanse bedrijf nieuwe screenshots zien van de Halo 5: Guardians Infections-modus.

Wat vind jij ervan dat 343 Studios gamemodi als Warzone Turbo tijdelijk speelbaar maakt? Zouden ze de modi weg moeten laten of permanent toevoegen? Laat het even weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch