Menu Premium

Warner Bros. gaat zich voornamelijk richten op live service games

Dansky 26/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warner Bros. heeft haar focus gericht op live service games. Zoals wel vaker komt dit soort informatie naar voren binnen een vacature. Hoe kan dit ook anders; in een vacature wil je wel lezen waar je gaat werken en met welke focus als je solliciteert. En voor ons als gamenieuws consumenten is dit alleen maar goed want het geeft ons een kijkje in de (toekomstige) keuken.

Warner Bros heeft a heavy focus on live service

De ideale kandidaat kon in de vacature lezen dat Warner Bros. een heavy focus on live service zal gaan onderhouden. De nieuwe projecten die in de vacature te vinden zijn worden dan weer niet bij naam genoemd. In de vacature wordt gesproken over dat Warner Bros. Interactive Entertainment bezig is met een heel scala aan projecten. Deze projecten worden beschreven als casual games tot core-games. Met core-games wordt er waarschijnlijk gedoeld op Gotham KnightsHogwarts Legacy of Mortal Kombat. Casual games kunnen dan weer de LEGO games zijn.

Alsjeblieft geen Battlefront II praktijken

Warner Bros. richt zich dus niet uitsluitend op live service games maar gaat hier wel de nadruk op leggen. Hogwarts Legacy, om maar even een titel te noemen, zal in mindere mate gebruik kunnen maken van live service. Back 4 Blood kan hier natuurlijk veel meer gebruik van maken. Nieuwe wapens, nieuwe characters, nieuwe maps. Of misschien wel Gotham Knights waarin je steeds nieuwe Knights kan verkrijgen, nieuwe wapens, nieuwe outfits, etc.

De vorm is nog onzeker voor wat betreft de live service games. Of dit via een subscription model gaat, zoals menig MMO, of een Battle Pass systeem zoals we dat kennen van Call of Duty, is nog onbekend. Misschien gaat Warner Bros. wel de Fortnite weg proberen. Ze kunnen natuurlijk voor ieder andere game een andere manier kiezen, wat wel in de lijn der verwachting ligt. Als Warner Bros. maar niet de EA kant op gaat en, bijvoorbeeld, Hogwarts Legacy vol pompt met microtransactions. We willen geen herhaling van Battlefront II.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch