Menu Premium
Loading...

Warm je banden alvast op met deze trailer van FlatOut 4

Roy de Keijzer 14/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

FlatOut 4: Total Insanity heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen. De game werd in 2015 al aangekondigd, maar verschijnt over een paar dagen voor de Xbox One en de PlayStation 4. De racegame is in ontwikkeling bij de Parijse studio Kylotonn Racing Games, bekend van onder andere WRC 5 en 6. Zij proberen het publiek alvast op te warmen met deze nieuwe beelden.

In de trailer komen alle gamemodes voorbij gescheurd, waaronder de favoriete mode waar deze franchise bekend mee is geworden. En dat is natuurlijk de Stunt Mode. Dus verwacht weer veel bots- en knalwerk in Total Insanity. Het nieuwste deel in de FlatOut-serie keert terug naar de oorsprong van de franchise en bevat snelle arcade-actie, 27 aanpasbare wagens, twintig tracks met onder andere derby racing, time trials, arena’s, assault-levels en carnage-levels, een Stunt Mode, Arena Mode, Assault Mode en een Online Mode voor acht spelers.

FlatOut 4: Total Insanity komt 17 maart uit voor de Xbox One en de PlayStation 4. De game komt ook naar de PC, maar heeft nog geen releasedatum. Heb jij weleens een FlatOut game gespeeld en wat vond je ervan? Hoe vind jij deze nieuwe beelden eruit zien? Ga jij deze game straks in huis halen? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch