Menu Premium

Warhammer: End Times – Vermintides krijgt eerste campaign DLC

Froukje Planken 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste campaign DLC voor Warhammer: End Times – Vermintides, genaamd Karak Azgaraz, is aangekondigd. De campaign DLC brengt je als speler naar het dwergen fort Karak Azgaraz, waar je de vijand ‘The Skaven’ zal moeten uitroeien.

De campaign DLC zal bestaan uit drie nieuwe maps, waarbij je gebruik kunt maken van twee nieuwe wapens. Op Steam is een trailer van de DLC te zien. Naast de extra missies zijn er ook 3 nieuwe achievements te verdienen. Volgens Fatshark gaat de release van de DLC gepaard met de grootste patch ooit voor de game.

Warhammer: End Times – Vermintides is een first person shooter, ontwikkeld en gepubliceerd door Fatshark. De game speelt zich af in het Warhammer-universum. Hoewel spelers op de console pas sinds 4 oktober van dit jaar met de game aan de slag konden, is de game voor de PC al ruim een jaar uit.

De campaign DLC komt uit voor PS4, Xbox One en PC, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend. Afgelopen weekend was er echter een beta van de DLC te spelen, dus een release lijkt niet ver weg.

Heb jij zin om met deze DLC aan de slag te gaan? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch