Menu Premium
Loading...

Warhammer 40.000: Dawn of War 3 komt uit in april

Roy de Keijzer 07/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bekroonde RTS-serie van Relic Entertainment is terug. Warhammer 40,000: Dawn of War 3 is vanaf 27 april verkrijgbaar, zo heeft Sega aangekondigd. Je kunt hier alvast de preview van Skate en Steven bekijken.

Warhammer 40.000: Dawn of War 3 is te koop in maar liefst drie uitvoeringen. De standaard editie, de collector’s edition en limited edition. De limited edition wordt geleverd met een kaart waarop art in een 3D-illusie is te zien, de soundtrack, en een premium disc hoesje. De collector’s edition komt ook met dit alles en daarnaast bevat deze versie óók nog een replica van de Godsplitter Daemon Hammer, de Masters of War Skin Pack en drie faction banners.

Iedere pre-order van de game, ongeacht welke versie je koopt, zal worden gebundeld met de Masters of War Skinpack. Dit zijn drie skins voor de super units in Dawn of War 3, oftewel de Super Walker Elites. Zo heb je: de Dark Queen skin voor Lady Solaria (Imperial Knight), de Ghost Seer skin voor Farseer Taldeer (Wraithknight) en de Big Kustom skin voor Beauty (Morkanaut).  In de video kun je bekijken hoe de skins eruit zien.

Ga de strijd aan met Space Marines, Orks of de Eldar

In Dawn of War 3 kun je straks met drie verschillende rassen uit het Warhammer 40.000 universum elkaar te lijf gaan. De nobele Space Marines, de super soldaten van de mensheid die in de verre toekomst de mensheid en vooral het gedachtegoed van de mensheid en ‘The Emperor’ verdedigen. De mysterieuze Eldar, een eeuwenoud ras rijk aan kennis en wapentechnologie maar een uitstervend ras, verspreid over het universum en beperkt in manschappen en middelen. En als laatste de Orks, een agressief ras met een groene huid en een ras wat maar voor één ding leeft: vechten!

Wat vind jij van de Dawn of War-games? Ga jij dit nieuwe derde deel spelen? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch