Menu Premium

Wargaming werkt samen met Bongfish voor nieuwe World of Tanks Frontline mode

Roy de Keijzer 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wargaming werkt samen met Bongfish aan de nieuwe World of Tanks Frontline mode. Deze nieuwe mode zal vanaf vandaag voor het eerst in testserver Sandbox speelbaar zijn. World of Tanks is de bekroonde tank arcade simulator die al jarenlang succesvol is met de Free-to-Play formule waar Wargaming groot mee is geworden. De nieuwe mode wordt toegelicht in een developer-diary video die hieronder is te zien.

De Frontline mode is een match waarin maar liefst 30 spelers in een team tegen 30 andere spelers zullen opnemen. Terwijl er 60 tanks over het slagveld rollen is het in deze nieuwe game-mode de bedoeling dat er telkens een objective gebied wordt verdedigd of aangevallen. Zodra het aanvallende team zo’n punt op de map weet te doorbreken nadat de verdedigers het uiterste hebben gegeven, wordt een nieuw deel van de map vrijgespeeld en verschuift de frontlinie en objective door naar een nieuwe plek op de kaart. Een map zal in totaal 9 van zulke gebieden bevatten.

Zo’n map in de Frontline mode heeft een oppervlakte van 9km² en zal in totaal maar liefst negen keer groter worden dan een standaard World of Tanks map, waarin normaal gesproken een potje van 15 vs 15 wordt gehouden. Deze nieuwe mode is dus een flinke stap vooruit in de ontwikkeling en vernieuwing aan de game die al sinds 2010 bestaat. Wil jij in deze nieuwe mode aan de slag gaan? Dan kun je jezelf hier opgeven voor deelname en de Sandbox-client downloaden!

Kijk jij uit naar de Frontline mode in World of Tanks? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch