Menu Premium
Loading...

Wargaming – Time for Heroes Video

Gamekings Redactie 26/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt je waarschijnlijk nog wel de epische Wargaming-trip van Dennis en Jelle herinneren. Onze twee heren waren naar Wit-Rusland om met gamejournalisten van over de hele wereld te vieren dat Wargaming.net vijftien jaar bestaat. Wat er niet bijverteld werd, is dat er een belachelijk realistische veldslag nagespeeld is. Niemand minder dan Dennis maakte hier zijn debuut als professioneel acteur en dat is te zien in de Wargaming – Time for Heroes Video!

Als je al hebt zitten rekenen, weet je dat Wargaming.net sinds 1998 bestaat. Toch was het pas drie jaar geleden dat de grote doorbraak gemaakt werd, omdat er iemand bij het bedrijf een geniale ingeving had. “Laten we iets met tanks doen. Een wereld vol tanks”, moet er één gedacht hebben. Je raadt het al: het ontstaan van World of Tanks werd in gang gezet en dat bleek het beste idee dat Wargaming.net ooit gehad heeft. Het bedrijf groeide sterk, doordat er andere studio’s werden opgekocht, en in 2012 werd er meer dan zes miljoen netto winst gemaakt. Als je jezelf bedenkt dat World of Tanks een free-to-play titel is en dit wel de voornamelijke inkomstenbron blijkt te zijn voor Wargaming.net, moet de game wel een belachelijk groot succes zijn en door miljoenen mensen gespeeld worden.

Eerder hebben we al kunnen zien dat ze epische feestjes kunnen geven met al dat verdiende geld en nu komt Wargaming.net met een brute video die ze destijds hebben opgenomen. Allemaal heel leuk, maar het meest belangrijke is dat onze grootste tankliefhebber een grote rol gekregen heeft. Ik zou zeggen: Check de Wargaming – Time for Heroes Video en spot soldaat Dennis!

Wargaming - Time for Heroes Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch