Menu Premium

Wargaming onthult hun eerste consoletitel op de E3

Gamekings Redactie 28/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wargaming onthult hun eerste consoletitel op de E3. Geen free-to-play titel, maar eindelijk een heuse, echte consoletitel. Ontwikkelaar Wargaming, voornamelijk bekend van World of Tanks, zet dus de grote stap naar de consoles. Wat dat ambitieuze project eigenlijk inhoudt? Nou, dat ga je zien op de aankomende E3. Wat een cliffhangers krijgen we toch voorgeschoteld, hè?

In een persbericht bevestigde de ontwikkelaar namelijk dat er veel getoond gaat worden aan de pers op de aanstaande E3. Zo staan in ieder geval World of Warplanes en World of Warships al lang en breed opgesteld voor volgende maand. Maar naast deze free-to-play titels sleutelt de studio dus ook druk aan een ander project voor de consoles.

“Het is ontzettend spannend, Wargaming zal eindelijk hun eerste consoletitel onder ontwikkeling van Wargaming West, voormalig Day One Studios, laten zien die eerder werd aangekondigd dit jaar. E3-bezoekers zullen de eersten zijn die hun handen mogen leggen op deze spannende nieuwe titel”, zo stelde het persbericht. Ambitieuze uitspraken voor een titel die nog niets heeft laten zien.

Gezien het verleden van de studio, zou het wel erg logisch zijn om aan te nemen dat het waarschijnlijk om een nieuwe oorlogstitel zal gaan. Zo werkte Wargaming West in het verleden al bijvoorbeeld aan MechAssault. Ook een titel die zowel geweld als oorlog niet schuwt.

Er is nog geen enkele vorm van informatie gegeven over het project. Zo is het zelfs nog onduidelijk voor welke platformen de Wargaming-titel zal verschijnen. Mogelijk maakt het project zelfs nog zijn opwachting op de nieuwe PlayStation 4 of de Xbox One. Volgende maand komt het verlossende woord en weten we wat de studio precies in petto heeft. Wat wil jij graag van de World of Tanks-ontwikkelaar zien?

Wargaming onthult hun eerste consoletitel op de E3

Wargaming onthult hun eerste consoletitel op de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch