Menu Premium

Wargaming maakt World of Tanks klaar voor de PS4 Pro

Rens van Nerum 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bereid je voor om met jouw favoriete tanks erop los te knallen in een hogere resolutie. Wargaming maakt World of Tanks namelijk klaar voor de PS4 Pro!

Wargaming heeft hard aan de weg getimmerd om de World of Tanks-ervaring nog beter te maken voor gamers die hem op de Playstation 4 Pro gaan spelen. Zo zal de game draaien op een 3200 x 1800 resolutie, die vervolgens wordt geüpscaled naar een 4K-resolutie. Verder ondersteunt de game HDR (High Dynamic Range) output en zal de frame rate stabieler worden. Dit moet ervoor gaan zorgen dat niet alleen de tanks, maar ook de maps van de game nog realistischer aanvoelen.

“Wargaming is always dedicated to being at the forefront of new gaming technology,”
aldus TJ Wagner, Executive Producer voor World of Tanks op de Console. “The PS4 Pro is the perfect example of how we are bringing our games to as many platforms and players as possible. We are excited to add PS4 Pro support to World of Tanks and can’t wait to see what the future holds.”

Wargaming staat dus altijd ervoor open om games naar een hoger niveau te tillen voor de gamers wanneer er nieuwe resources op de markt komen die dit ondersteunen. Hier kunnen wij als hongerige gamers natuurlijk alleen maar blij mee zijn! Knallen bij jou dadelijk ook in hoge resolutie de tanks door het beeld? Gooi het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch