Menu Premium
Loading...

Wargaming kondigt Master of Orion remake aan

Franky Mangal 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor fans van Master of Orion. Ontwikkelaar Wargaming heeft namelijk bekendgemaakt dat er een remake van Master of Orion aankomt, een game waarvan het origineel oorspronkelijk in 1993 verscheen.

Master of Orion is een turn-based 4X science-fiction strategy-game, waarbij de speler het commando over één van de tien speelbare rassen aanvoert, om door middel van diplomatie en oorlogvoering de heerschappij over het heelal te krijgen. Tegelijkertijd ontwikkel je technologie, verken je het heelal en koloniseer je complete sterrenstelsels.

Aan de remake van Master of Orion werken een aantal ontwikkelaars mee van NGD Studios, die ook betrokken zijn geweest bij het origineel. Voor fans van het origineel zal de gameplay herkenbaar blijven volgens Wargaming, met onder andere een soundtrack gecomponeerd door de originele componist. Wel zal de user interface verbeterd worden, zijn er nieuwe tutorials en kennen de speelbare rassen uitgebreidere persoonlijkheden.

“Met Master of Orion keren we bij Wargaming terug naar onze roots. Niet alleen als bedrijf, maar ook op de manier waarop het mijn persoonlijke interesse in games heeft beïnvloed”, aldus Wargaming CEO Victor Kislyi. “De iconische gameplay van de serie heeft de tand des tijd goed doorstaan, en dat we Master of Orion nu samen met NGD Studios nieuw leven kunnen inblazen, is een geweldige uitdaging voor ons team.”

Ben jij bekend met Master of Orion? Ga je de remake van de serie een kans geven? Laat het ons weten in de comments!

Wargaming kondigt Master of Orion reboot aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch