Menu Premium

Wargaming geeft dikke party in Utrecht

Gamekings Redactie 21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wargaming is met World of Tanks bezig de online-wereld snel te veroveren. Vele honderdduizenden gamers schieten elkaar dagelijks verrot met tanks in deze free-to-play game op de PC. Inmiddels is World of Tanks ook verschenen op de Xbox 360. Om de komst van die versie te vieren, organiseert Wargaming overal in Europa dikke party’s. Wargaming heeft wat dat betreft Nederland niet over geslagen, want op zaterdag 29 maart aanstaande organiseert de World of Tanks-ontwikkelaar een dikke party in Hoog Catharijne te Utrecht.

Zoals je aan onze items van de World of Tanks-trip hebt kunnen zien, houden de Wit-Russen er niet van om half werk af te leveren. Daarom bestaat de party uit twee delen: deel één speelt zich overdag af, wanneer Wargaming een complete winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne omtovert tot een battle-arena waar je met World of Tanks aan de slag kunt. Er zijn daarnaast kleine competities, de mogelijkheid om de game te spelen, goodies, prijsvragen en nog veel meer fun. Daarnaast is Gamekings er natuurlijk ook bij, want waar de gezelligheid is, is Gamekings. Het eerste gedeelte van het feest duurt van 12.00 tot 18.00 uur en is volkomen gratis en voor iedereen toegankelijk. De trein stopt voor de deur, waardoor je dus geen excuses hebt om niet langs te komen. Utrecht is een toffe stad en er is niets mis met knallen met tanks, toch?

Deel twee van de dikke party van Wargaming wordt gehouden in de Utrechtse Club LUX, waar de afterparty wordt gehouden. Een afterparty zou natuurlijk geen afterparty zijn als er geen free drinks + suprises zijn. Dit feest is echter besloten, maar jij kunt er op twee manieren toch nog bij zijn! Een klik op de Wargaming-banner op Gamekings.tv is op dit moment de afstand tussen jou en het feest, want deze banner leidt je naar de pagina om je aan te kunnen melden. Ook kun je een mailtje sturen naar prijsvraag@gamekings.tv, want we hebben 5 x 2 plekken op de gastenlijst weten te bemachtigen. Laat het ons dus weten als je wil komen, want veel plekken hebben we dus niet om weg te geven. Wel moet je voor dit feest 18 jaar of ouder zijn.

Stiekem hebben we nog wat meer plekken weten te bemachtigen, want wij zijn er natuurlijk ook bij! Zet het dus in je agenda, want volgende week gaat het van 12:00 tot 18:00 los in Hoog Catharijne te Utrecht met World of Tanks, terwijl je de afterparty vanaf 18:00 natuurlijk ook niet wil missen!

Wargaming geeft dikke party in Utrecht

Plattegrond Hoog Catharijne

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch