Menu Premium

Warface verschijnt op 22 april voor de Xbox 360

Karim Shehata 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crytek ontwikkelt met Warface een gloednieuwe free-to-play shooter voor de PC en de Xbox 360. Voor het eerstgenoemde platform verscheen de volledige versie al op 21 oktober 2013, terwijl de Xbox 360-versie van Warface op dit moment nog altijd in bèta is. Dit gaat echter snel veranderen, want Warface verschijnt op 22 april voor de Xbox 360.

Dit hebben Crytek en Microsoft Studios zojuist bevestigd door middel van een persbericht. De game is vanaf die datum overigens alleen free-to-play te spelen wanneer je beschikt over een Xbox Live Gold-account. Overigens kan nu iedereen al aan de slag met Warface op de Xbox 360, want de op dit moment lopende bèta is toegankelijk voor iedereen. Wel kan het in de bèta natuurlijk allemaal nog niet zo soepel lopen, waardoor het wachten op de officiële releasedatum van de volledige game nog weleens het wachten waard kan zijn. De volledige versie van de game is zoals gezegd wel al te spelen op de PC, waardoor deze release op de Xbox 360 niet helemaal als een primeur kan worden gezien.

Het zal echter niet blijven bij de release op 22 april, want na deze datum beloven Crytek en Microsoft dat er nog erg veel nieuwe content verschijnt voor de game. Zo kun je dagelijks nieuwe coöperatieve missies verwachten voor de game, terwijl er volgens het persbericht ook een stroom aan nieuwe maps, wapens en boosts gaan komen nadat de game officieel is verschenen. De fans van deze game kunnen dus de komende tijd flink aan de slag met Warface, want er komt na de release dus nog genoeg nieuwe content aan voor de game. Wel is het natuurlijk de vraag of de game überhaupt je tijd waard is. Dat kunnen we pas beoordelen op 22 april, maar Skate en Dennis hebben wel al een goed beeld gekregen van deze game door middel van de bèta. Check dus de preview van Warface om nog meer te weten te komen over deze game van Crytek op de Xbox 360!

Warface verschijnt op 22 april voor de Xbox 360

Warface verschijnt op 22 april voor de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch