Menu Premium

‘Wall running, NPC’s en vlammenwerpers komen naar Apex legends’

Hylke Haagsma 11/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een populaire game als Apex Legends zorgt voor enthousiastelingen die flink gaan dataminen en vervolgens allerlei interessante dingen ontdekken over de game. Zo ook nu. Dataminers hebben onder andere wall running, NPC’s en vlammenwerpers ontdekt.

NPC’s toegevoegd aan Apex Legends?

Een eerdere datamine bracht ook de vermelding van NPC’s aan het licht, toen werden ze alleen nog verbonden met de overlevingsmodus waar geruchten over rond gingen. Hierin zouden ze als publiek dienen. De spelers aanmoedigend en klappend terwijl ze vechten voor het vermaak van het publiek. Dit huidige lek van RealApexLeaks suggereert dat deze NPC’s kunnen aanvallen, deel kunnen uitmaken van een fireteam en uitvoeringen kunnen uitvoeren. Ze lijken ook namen te hebben zoals ‘Spider’ en ‘Flyer’.

Nachtmodus en Wallrunning

Het is niet helemaal duidelijk welke rol ze zullen spelen, hoewel ze bots kunnen zijn die de lege plekken in teams invullen, misschien als een speler halverwege de wedstrijd vertrekt. Misschien krijgen we zelfs squadrons NPC’s – een bedreiging in PvE-stijl om spelers scherp te houden. Een andere datamine vermeldt veranderingen in het tijdstip van de dag. Hoewel het door de dataminers is beschreven als een “nachtmodus”, lijkt het erop dat het ook een dag- en nachtcyclus kan zijn, waarbij de kaart verandert tijdens je potje.

Verticaal en horizontaal wallrunnen worden beide genoemd in de bestanden, samen met bepaalde beperkingen, dat wel. De datamine vertelt ons niet of dit een vaardigheid zal zijn voor specifieke personages of dat iedereen het zal kunnen doen.. Het ziet ernaar uit dat er binnenkort ook nieuwe wapens op komst zijn. Er verscheen namelijk een regel met betrekking tot een vlammenwerper.

Spelen jullie Apex Legends nog? En wat zou je vinden van deze nieuwe toevoegingen? Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de nieuwste toevoegingen en horen graag wat jullie het liefst in de game zouden willen zien. Drop het in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch