Menu Premium

The Walking Dead: Season 2 is nu beschikbaar op Steam

Lisette Atsma 17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Game’s The Walking Dead: Season 1 kende enorme populariteit toen deze uitkwam in 2012. In zo een mate dat het wordt gezien als een van de keerpunten van het stervende adventure game genre. Het moment waar veel liefhebbers van het eerste seizoen lang op hebben gewacht is vandaag dan toch eindelijk hier, want The Walking Dead: Season 2 is nu beschikbaar op Steam.

Het tweede seizoen begint met Clementine, het kleine meisje wie je trouwe metgezel was in het eerste seizoen. Nog geen tiener, maar toch moet ze weten te overleven in een wereld, waar de mensen die erin leven vaak nog gevaarlijker zijn dan de zombies die er ronddwalen. Het betreft een point-and-click adventure game die zich focust op het verhaal en de ontwikkelingen die personages doorgaan. Het gebruik van afleveringen om een verhaal te vertellen is een van de kernpunten van de ontwikkelaar, dit om je nog meer te doen identificeren met je personages. Het is echter wel een apart soort game waar je van moet houden.

Het feit dat dit tweede seizoen eraan zat te komen was in juli 2012 al beloofd. Het idee werkt net als het afgelopen seizoen, bij aanschaf krijg je toegang tot alle vijf afleveringen, welke verdeelt over een langere periode beschikbaar gemaakt worden. Momenteel is dus alleen nog maar de eerste aflevering van The Walking Dead: Season 2 beschikbaar. Vanaf morgen zal de game ook te downloaden zijn via PlayStation Network en Xbox Live Arcade. Wanneer de volgende afleveringen te spelen zullen zijn, is nog onbekend.

The Walking Dead: Season 2 is nu beschikbaar op Steam

The Walking Dead: Season 2 is nu beschikbaar op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch