Menu Premium

The Walking Dead: Season 2 Episode 1 verschijnt 18 december

Karim Shehata 10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Telltale Games heeft het op ‘t moment druk. De studio is namelijk bezig met drie games waar wij weet van hebben, waaronder Tales from the Borderlands en een speciale Game of Thrones-titel. Telltale staat echter juist bekend om de The Walking Dead-games, die prijs na prijs opleverden voor de ontwikkelaar. Het is dan natuurlijk ook niet gek dat de opmerkelijke ontwikkelaar lekker doorgaat met de The Walking Dead-franchise. Over acht dagen kunnen we daar het eerste resultaat al van zien, want The Walking Dead: Season 2 Episode 1 verschijnt 18 december.

Dit meldt Larry Hryb, misschien beter bekend als Major Nelson, op zijn blog. De eerste episode van het tweede seizoen van The Walking Dead verschijnt volgens zijn informatie op 18 december op Xbox Live. Ook is het vanaf die dag mogelijk om de Season Pass aan te schaffen voor deze game, waardoor je verzekerd bent van alle episodes die er gaan verschijnen voor The Walking Dead: Season 2. Dit zijn er, net zoals in het eerste seizoen van de titel, vijf.

De eerste episode van The Walking Dead: Season 2 verschijnt dus volgende week. Voor de onthulling van de game gaan we echter terug naar afgelopen zomer, waar ontwikkelaar Telltale de game bleef teasen door middel van Vine’s. Deze korte filmpjes lieten ons voor het eerst in aanraking komen met de nieuwe personages die we in het tweede seizoen van The Walking Dead kunnen gaan verwachten. De episodische game verschijnt op 18 december voor de PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en de OUYA. De game komt ook beschikbaar op de apparaten die draaien op het iOS-besturingssysteem.

The Walking Dead: Season 2 Episode 1 verschijnt 18 december

The Walking Dead: Season 2 Episode 1 verschijnt 18 december

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch