Menu Premium

Wagenpark Forza Horizon 3 wordt uitgebreid met het Duracell Car Pack

Maarten van Steijn 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haal snel je dikke wagens uit de garage, want Foriza Horizon 3 heeft nieuwe content: de Duracell Car Pack. Met deze update, die sinds gisteren beschikbaar is, zijn er zeven nieuwe auto’s toegevoegd aan de game.

Deze Car Pack biedt voor ieder wat wils. Zo is er uiteraard weer een aanwinst voor de collectors onder ons, namelijk de 1992 Falcon GT. Mocht jij daarnaast een fan zijn van de Camaro Supercar Series, dan krijg je nu kans om met de ZL1 2017 aan de slag te gaan! Uiteraard zijn de vijf andere voertuigen ook erg uiteenlopend, zoals we dit kennen van de franchise. Daarnaast kun je als extra op de net uitgebrachte DLC een Duracell-themed 2016 GTA Spano je garage in slepen.

Nu vraag je je af waarom deze naam gekozen is voor de Car Pack – dit is namelijk omdat uitgever Microsoft een campagne heeft opgericht in samenwerking met Duracell. Vanaf april zal er bij de aankoop van alle AA en AAA rechargeable Duracell batterijen, een code op de verpakking te vinden zijn. Met deze code maak je kans op verschillende Xbox prijzen, waarvan onder andere een Xbox One S met Forza Horizon 3.

De Car Pack DLC zal gratis te downloaden zijn voor bezitters van de Forza Horizon 3: Ultimate Edition of een Car Pass. De game is te spelen op de Xbox One en PC. Check vooral ook even de trailer met daarin een introductie van alle racemonsters.

Ben jij alweer uitgekeken op de vorige Car Pack en dus weer toe aan iets nieuws? Laat het horen!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch