Menu Premium

Er komen nog twee hele seizoenen aan Hitman content

Suzanne de Jong 08/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij goed overweg kunt met de onze Agent 47, dan is er waarschijnlijk goed nieuw!  Na het spelen van de derde Hitman episode hebben Skate en Karim – die ons hier een uitvoerige review van hebben gegeven – hoogstwaarschijnlijk wel weer zin in een nieuw hoofdstuk. Zo werd vorige week bekend wat je te wachten staat in episode vier. Het lijkt er alleen op dat het Hitman-avontuur nog veel verder gaat, want er komen waarschijnlijk nog twee hele seizoenen aan Hitman content.

De huidige Hitman episodes komen in zes delen, waarvan er nog één zich af zal gaan spelen in Amerika en één in Japan. Door een Twitter-bericht lijkt het er nu alleen sterk op dat daarmee het doek voor Agent 47 duidelijk nog niet gaat vallen.

Je kunt zeggen wat je wil, maar een beetje tegenstrijdig is de bovenstaande tweet wel. Waar ze zeggen een drieluik te willen gaan maken, is een tweede seizoen alleen nog niet bevestigd. Wel werd er al eerder op het PlayStation Blog al door IO-Interactive het volgende gemeld over de ambities voor deze Hitman serie:

“The structure is inspired by contemporary TV series’ and will unfold over multiple seasons. To begin with, the overall story and the individual mission stories run in parallel but as the first season progresses, the tracks will merge and become one.”

Hoop jij dat er inderdaad nog twee seizoenen aan Hitman-content naar de PlaySyation 4, Xbox One en PC gebracht worden? Of laat het je inmiddels koud? Deel je mening hierover in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch