Menu Premium

Vroege online Titanfall-spelers worden niet geband

Karim Shehata 07/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer een ontwikkelaar haar game bijna af heeft, kan er meestal al snel een releasedatum voor de game worden gesteld. Alhoewel deze soms alsnog niet gehaald wordt, is het de bedoeling dat de desbetreffende game op die datum verschijnt. Winkels lijken tegenwoordig echter het heft in eigen handen te nemen en zelf te bepalen wanneer zij een game verkopen aan een klant, waardoor gamers tegenwoordig veel eerder dan afgesproken aan de slag kunnen met een game. Wanneer dit bij Titanfall gebeurt hoef je je echter geen zorgen te maken, want vroege online Titanfall-spelers worden niet geband.

UPDATE: De gamers die Titanfall nu al tot hun beschikking hebben, kunnen nu zelfs al de Day One Patch voor Xbox One-versie van de game downloaden. De patch zal zo’n 840 MB in beslag nemen van de opslagruimte.

Dit heeft Vince Zampella vanmorgen bevestigd op Twitter. Wanneer je de game dus voor 13 maart al kan oppikken of op je deurmat valt, kun je dus gewoon lekker aan de slag met Titanfall. Dit kan dan zelfs zonder zorgen, want je gaat dus niet geband worden wanneer je al voor de release aan de slag gaat met de game. Wanneer je de game vanaf 11 maart krijgt, is er helemaal geen reden meer voor zorg: de game verschijnt dan namelijk al in Noord-Amerika

Op het moment dat je de game voor 11 maart aanzet en online gaat knallen, kun je echter wel te maken krijgen met instabiele servers. Respawn Entertainment zal dan namelijk samen met Electronic Arts de servers voorbereiden op de grote massa die op de officiële releasedata de EA Servers gaan bestormen. Alhoewel instabiliteit dus vervelend kan zijn, wordt je dus niet gestraft door de fouten die winkels maken met releasedata van games. De daadwerkelijke releasedatum ligt echter niet meer zover van ons vandaag, want zoals gezegd kan er vanaf 13 maart geknald worden met Titanfall op de PC en de Xbox One. De Xbox 360-versie van Respawn’s eerste game verschijnt op 28 maart.

Vroege online Titanfall-spelers worden niet geband

Vroege online Titanfall-spelers worden niet geband

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch