Menu Premium
Loading...

VR-offensief van Sony met Farpoint, Batman en Star Wars

Bas Boudewijn 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je dacht dat Virtual Reality écht iets van de E3 van 2015 was, heb je het mooi mis, tenminste als het aan Sony ligt. Buiten dat Playstation VR eindelijk een releasedatum heeft, kun je binnen kort ook aan de slag met VR-ervaringen van onder meer Farpoint, Batman en Star Wars.

Vanaf 13 oktober kan je als consument eindelijk aan de slag met Sony’s PlayStation VR, althans, wanneer je in de Verenigde Staten woont. Of de nieuwste toevoeging binnen de Virtual Reality-wereld dan ook in Nederland in de winkels ligt, is niet bekend gemaakt. Wel deed het Japanse bedrijf een aantal nieuwe games voor de PlayStation add-on uit de doeken!

In Farpoint ga jij als ervaren soldaat met je geweer de woestijn in om daar langs een brandend wrak te lopen en op een enorme spin te gaan schieten. Nee, veel weten we nog niet van deze game, maar de getoonde gameplay-trailer is zeker veelbelovend. Een ander juichmomentje was de onthulling van de Star Wars Battlefront VR-experience, waarin je in jouw X-Wing in een epische space battle verzeild raakt tegen The Empire.

De derde korte teaser die je ogen te verduren kregen, was niets minder dan van de Batman Arkham VR-experience. Om er achter te komen wat deze ervaring in gaat houden moeten we nog even wachten, want op een prachtig Batman-pak en het altijd fijne Rocksteady-logo na, viel er weinig te bespeuren in deze teaser. Wel kunnen we dus concluderen dat PlayStation VR genoeg in het verschiet heeft voor de release op 13 oktober want ook Resident Evil 7 en Star Trek: The Bridge komen naar Sony’s nieuwste bril.

Ben jij ook zo benieuwd hoe al deze ervaringen en games in werkelijkheid gaan uitpakken? Laat ons in de comments weten waar jij het meest naar uitkijkt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch