Menu Premium
Loading...

VOLUME Announcement Trailer

Karim Shehata 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar had Mike Bithell, de ontwikkelaar van de indie-game Thomas Was Alone, met diezelfde game een redelijk groot succes op de PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Hoewel de game dus nog niet zo oud is, is Bithell meteen verder gegaan met zijn volgende game, die hij vandaag door middel van een trailer uit de doeken heeft gedaan. Het gaat hier om een game die de ontwikkelaar zelf ziet als een geweldige combinatie tussen Metal Gear en Minecraft. Wat dat precies inhoudt, kun je zien in de VOLUME Announcement Trailer.

Waarom deze game door de ontwikkelaar zelf een ‘Metal Gear meets Minecraft’-game wordt genoemd, wordt meteen duidelijk wanneer je de announcement-trailer van VOLUME bekijkt. De game lijkt namelijk opgesplitst te zijn in twee delen: het gameplaygedeelte waarbij je geruisloos door de levels heen moet zien te komen en het ‘remixen’ en herbouwen van de levels die de game bevat.

Gamers die eerder al aan de slag zijn gegaan met Thomas Was Alone kunnen tevens meteen de blauwdruk zien van Mike Bithell. De stijl van de game is namelijk nagenoeg hetzelfde, maar het lijkt er op dat het zojuist aangekondigde VOLUME wat meer glimt en door het stealth-gedeelte natuurlijk gebruik maakt van andere camerahoeken. Daarnaast bevat de nieuwste game van Bithell wel meer dingen dan alleen gekleurde blokken om de omgeving te sieren, zoals tafels en muren.

Voor welke platformen de game verschijnt, is overigens nog volstrekt onduidelijk. In september en oktober lijken we meer te weten te komen over de game, want dan staat de ontwikkelaar van VOLUME op verschillende evenementen om wat meer informatie over de game vrij te geven. Mike Bithell mikt zelf op een release ergens in 2014, dus het duurt nog even voordat we met de game kunnen spelen. Totdat we meer informatie kunnen vergaren over de game is het zeker geen straf om lekker even achterover te gaan zitten en de VOLUME Announcement Trailer te bekijken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch