Menu Premium

Volop aan de slag met de Wii U controller in Project Cars

Gamekings Redactie 29/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een dia over het gebruik van de Wii U voor de racegame Project Cars is opgedoken. De dia ziet er mooi strak en professioneel uit, maar blijft nog onbevestigd als authentiek. Wie weet is een of andere photoshopfanaat helemaal losgegaan met het idee iedereen te doen geloven dat Project Cars de Wii U op deze manier gebruikt. De waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden.

Op de dia is te vinden dat de game gebruik gaat maken van de camera, het scherm, de touchscreen mogelijkheden en de gyroscoop van de controller. De gyroscoop is het mechanisme waarmee de controller het door heeft wanneer je fanatiek de tablet loopt te draaien om te sturen in de game.

Volgens de dia is het controllerscherm te gebruiken als het belangrijkste kijkpunt. Je kan de game afspelen op de controller of gewoon de TV zelf. Wat natuurlijk handig is als je toch echt je toiletpauze niet zonder games door kan komen. Het is ook mogelijk om de controller als kaart of achteruitkijkspiegel te gebruiken en de game met het tv-scherm als basis te spelen. Project Cars gaat voldoende gebruik maken van de mogelijkheden die de Wii U controller met zich meebrengt.

Voorlopig moeten we het op een gerucht houden. Maar mocht het echt zijn, dan geeft dit een mooi idee van wat we van de nieuwe Wii U kunnen verwachten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch