Menu Premium

Volgens Edge is de PlayStation 4 ieders volgende console

Karim Shehata 02/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar gaat het los in iedere gemeente met een stadscentrum en daar kan natuurlijk maar één reden voor zijn: de Xbox One en PlayStation 4 komen uit. Wij houden alle ontwikkelingen rondom de twee nieuwe consoles nauwlettend in de gaten en het lijkt dat de PlayStation 4 bij de meeste gamers een klein streepje voor heeft. Dit ligt echter niet aan het apparaat van Microsoft, maar aan de onduidelijke PR rond het apparaat. Sommige media gooien hier nog een schepje bovenop, want volgens Edge is de PlayStation 4 ieders volgende console.

In het blad gaan de redacteuren van Edge de lezer even haarfijn uitleggen waarom alleen de PlayStation 4 de moeite waard is. Ook gaat het blad alle ”titanic errors” van Microsoft op een rijtje zetten. Zonder de tekst te lezen spreekt het blad overigens al boekdelen, want een PlayStation 4 in het midden zonder een Xbox One daarnaast, zegt natuurlijk al genoeg. Als je overigens weet wat er met de Titanic gebeurd is, kan er in het blad niet veel goeds staan over de Xbox One.

Nu is het natuurlijk de vraag of het blad zijn geloofwaardigheid hiermee niet gaat verliezen. Opvallend is dat Edge nu nog zo erg de aanval inzet op Microsoft’s Xbox One, aangezien het Amerikaanse bedrijf het veelbekritiseerde DRM-beleid allang het gat van de deur heeft gewezen. Ook is al bevestigd door een nieuws editor van Edge dat de cover bewust gedrukt is nadat Microsoft zijn DRM-beleid introk. Hoe dan ook, naar mijn mening snijdt Edge zich hiermee hard in de vingers. Benieuwder ben ik echter naar wat jij van deze opmerkelijke cover vindt.

Volgens Edge is de PlayStation 4 ieders volgende console

Volgens Edge is de PlayStation 4 ieders volgende console

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch