Menu Premium

Volgende week verschijnt er een systeem-update voor de Xbox One

Lisette Atsma 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net als bij de Xbox 360, zal er ook voor de nieuwe Xbox One regelmatig nieuwe software uitkomen met het doel nieuwe features te delen en de gebruikerservaring te verbeteren. De eerste van deze updates zit er al aan te komen, want volgende week verschijnt er een systeem-update voor de Xbox One . De datum waarop we de volgende systeem-update kunnen verwachten, is ook al bekendgemaakt.

Op 11 februari zal namelijk de eerste update gedownload kunnen worden, gevolgd door een tweede update op 4 maart. De eerste van de twee updates zal een aantal dingen gaan veranderen, want je zult door middel van deze update zicht gaan krijgen op je opslagruimte en daardoor precies weten hoeveel ruimte iedere game inneemt. Je krijgt controle over je eigen download-queue en het is mogelijk om zelf in te stellen in welke volgorde je games of apps gedownload moeten worden. Een indicatie van de batterij van je Xbox One-controller zal ook eindelijk terug gaan komen en USB-keyboards zullen aangesloten kunnen gaan worden op de console nadat de update geïnstalleerd is. Volgens Microsoft is dit is echter nog maar een ‘kleine preview’ van alles wat de update in zijn mars gaat hebben. Meer informatie zal in de loop van deze week bekend worden gemaakt door het Amerikaanse bedrijf.

Over de update van 4 maart is nog bijna niets bekendgemaakt, behalve dan dat het party- en multiplayer-systeem geheel veranderd zal worden. Daarnaast belooft Microsoft dat er nog talloze andere verbeteringen doorgevoerd zullen worden op 4 maart. Wat dit allemaal precies gaat zijn, moet nog even afgewacht worden. De download van de eerste update zal automatisch beginnen wanneer je op of na 11 februari inlogt op je Xbox One. Vanaf dat moment zal het Dashboard van je Xbox One er zoals hieronder aangegeven uit gaan zien.

Volgende week verschijnt er een systeem-update voor de Xbox One

Volgende week verschijnt er een systeem-update voor de Xbox One

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch