Menu Premium

Volgende Mario Kart game krijgt aankomende mei een bèta

Hylke Haagsma 25/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo’s eerstvolgende mobile game, Mario Kart Tour, krijgt volgende maand een gesloten bèta. Deze zal jammer genoeg beschikbaar zijn in de VS en Japan, en enkel op Android apparaten.

Mario Karten op je telefoon

De bèta is bedoelt om Nintendo te helpen met het fine tunen van de game. De game moet in de zomer van 2019 uit gaan komen. De bèta zal van 22 mei tot 4 juni gaan lopen. Mocht je dit vanuit de VS of Japan lezen dan kun je tot 7 mei jezelf aanmelden op de Mario Kart Tour website.

Je kunt de optie om je aan te melden alleen zien vanaf een Android telefoon. Wanneer er meer kandidaten dan plekken zijn zal Nintendo random spelers selecteren die de game mogen gaan testen. Om van de bèta gebruik te kunnen maken zul je Android 4.4 op je apparaat moeten hebben ( of nieuwer natuurlijk) en minimaal 1.5 GB aan opslag. Android tablets zullen in de bèta niet werken.

Nog vrij weinig bekend over Mario Kart Tour

Verder is er nog vrij weinig bekend over de bèta, en ook niet over de game zelf. We hebben nog geen idee welke karakters of circuits er in de game zullen zitten. De game had eind maart uit moeten komen maar is toen uitgesteld tot aankomende zomer. Nintendo weigerde hun franchises naar mobiele apparaten te brengen in het verleden en dat hielden ze best lang vol. Ze focusten zich liever op hun eigen apparaten. Inmiddels heeft Nintendo toch al best wat mobiele games uitgebracht. Denk hierbij aan Miitopia, Fire Emblem Heroes en Super Mario Run.

Het laatste deel van de Mario Kart games is natuurlijk Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. Deze game heeft wereldwijd maar liefst 17 miljoen keer verkocht. Zie jij een mobiele Mario Kart wel zitten voor in de trein? Of verwacht je er niet te veel van en hou je het liever bij je Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch