Menu Premium

Volgende maand eerste gameplay-beelden Star Wars: Battlefront

Andor Joosten 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een lange tijd geleden, in een ver melkwegstelsel, was er een aankondiging van Star Wars: Battlefront. Vandaag heeft EA aangekondigd dat er volgende maand tijdens de Star Wars Celebration Expo de eerste gameplay-beelden getoond gaan worden.

Van 16 tot 19 april vindt in Anaheim California de Star Wars Celebration Expo plaats, waar Star Wars: Battlefront ook aanwezig zal zijn. Volgens EA is dit de beste plaats om de eerste gameplay-beelden van de game aan het publiek te tonen, aangezien de bezoekers een grote passie hebben voor Star Wars en er geen beter publiek zou bestaan dan dit. We hebben natuurlijk wel al wat beelden van de aankomende Star Wars-game gezien, maar dat bleef slechts bij beelden van de ontwikkeling en wat korte, flitsende cutscenes. Ditmaal mogen we ons opmaken voor een portie gameplay-beelden.

Star Wars: Battlefront staat op het releaseschema voor de kerstperiode van 2015 en zal dan beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Tot die tijd zal er nog genoeg nieuws rondom de game naar buiten komen om ons zoet te houden, dus houd Gamekings goed in de gaten!

Bron: EA

Volgende maand eerste gameplay-beelden Star Wars: Battlefront

Volgende maand eerste gameplay-beelden Star Wars: Battlefront

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch