Menu Premium
Loading...

Vlekken op het plafond bij E3 2016 trailer Horizon: Zero Dawn

Bas Boudewijn 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl jij misschien al lekker op één oor ligt, strooit Sony tijdens de laatste grote E3-persconferentie van 2016 met trailers en gameplay video’s van de games die wij de komende tijd op onze Playstations mogen gaan spelen. Ook Nederlandse trots, Horizon: Zero Dawn, mocht rekenen op een gameplay video bomvol nieuwe informatie!

Het Amsterdamse Guerrilla Games is flink aan de bak geweest de afgelopen maanden. Met de Killzone-serie veroverde de grootste ontwikkelaar van ons land de afgelopen tien jaar een vast plekje in de harte van menig PlayStation fan en dus ook van Sony zelf. Precies een jaar geleden zagen we voor het eerst beelden van een compleet ander project met de naam Horizon: Zero Dawn en nu weten we steeds beter wat dit nieuwe paradepaardje ons gaat brengen!

In een wereld lang nadat die van ons is vergaan, krijgt de mens in Horizon: Zero Dawn een nieuwe kans. Een jonge vrouw probeert volgens de ruim acht minuut durende gameplay trailer de geheimen van de aarde te achterhalen. Om dit te doen, moet ze niet alleen haar stam achterlaten, ook moet je het opnemen tegen beesten – of robots – die leven met de gevorderde technologie van vroeger!

De getoonde gameplaybeelden lieten niet alleen verschillende beesten zien tegen wie je het kunt opnemen, ook zagen we hoe je als badass chick een soort robot-stier kunt gaan hacken om zo te berijden en hoe je door middel van een scanapparaat achter de zwakke punten van je vijanden komt. Als laatste kregen we een glimp van de open wereld map te zien om een impressie te krijgen van de grootte van de game.

Kun jij ook niet wachten totdat je zelf aan de slag kunt gaan met deze Nederlandse triple-A-ervaring? Laat ons in de comments weten wat jij vindt van de epische gameplaybeelden van Horizon: Zero Dawn.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch